Brijač izrađen od materijala od bambusovih vlakana

S više od 30 godina povijesti,Ningbo jialipokušao je lansirati mnogo ekološki prihvatljivih proizvoda koji doprinose smanjenju onečišćenja okoliša.Uz snažnu predanost brizi o problemu okoliša uzrokovanom svakodnevnim otpadom, mnoge su tvrtke razvile ekološki prihvatljivu četkicu za zube koja se biološki razgrađuje (prirodno se s vremenom pretvara u gnojivo) bez zagađivanja tla.Ovaj proizvod je dobro poznat po izvrsnom učinku suzbijanja raznih toksičnih kemikalija i hormona iz okoliša.

Na temelju dugogodišnjih napora u istraživanju i razvoju, Ningbo jiali brijač sposoban je proizvoditi razne dnevne proizvode i proizvode za jednokratnu upotrebu izrađene sekološki prihvatljivi materijali.

Ovajbritvaizrađen je od biološki razgradivih smola.To je drška brijača koja ne zagađuje okoliš i gotovo ne stvara nikakve kemikalije ili hormone iz okoliša (dioksin).Kada se zbrine, ne zagađuje tlo, ali se vrlo brzo pretvara u gnojivo.

Bambusovo vlakno

 

Okoliš-prijateljski Brijač za jednokratnu upotrebu: Ovaj brijač izrađen je od biološki razgradljivih smola.To je brijač koji ne zagađuje okoliš i gotovo ne stvara nikakve kemikalije ili hormone iz okoliša (dioksin). Kada se odloži, ne zagađuje tlo, ali se vrlo brzo pretvara u gnojivo.

To je novi trend materijala za britvice za jednokratnu upotrebu.Kao građani svijeta, svi trebamo učiniti svoj dio u zaštiti Zemlje.

 


Vrijeme objave: 18. siječnja 2021